Visszatér a Fahrenheit?

A Quantic Dream csapatát bizonyára nem sok embernek kell bemutatni, hiszen olyan játékokat köszönhetünk nekik mint a Beyond Two Souls, de az ő nevükhöz kapcsolódik a 2005-ben megjelent Fahrenheit. Az Észak-Amerikában Indigo Prophecy néven futó program lehetséges hogy visszatér, de hogy felújításról van szó, vagy esetleg egy folytatásról, azt egyelőre nem tudni.

A találgatásoknak az adja az a lapot, hogy a fejlesztők még tavaly év végén jelezték, hogy január végén egy nagyobb bejelentésre készülnek. Ehhez hozzájön az, hogy a napokban egy teaser weboldalt is elindítottak, amely több részben is összekapcsolható a Fahrenheit című játékhoz.

Hogy pontosan miről van szó (felújítás, vagy folytatás) azt egyelőre senki nem tudja, de annyi bizonyos, hogy 7 napon belül lehull a lepel az új projectről.

Azóta történt

Előzmények

  • Beyond: Two Souls - teszt

    A Quantic Dream döbbenetes látványvilágot kínáló kalandjátéka két táborra osztja a játékosokat. A csalódottak több szempontból visszalépésnek érzik, a lelkesek táborába tartozók pedig a műfaj új etalonját látják benne.

  • Heavy Rain Microsoft konzolra?

    Eredetileg ez volt tervben, de a Microsoft megijedt.