Veletech: az Audio-Technica standján jártunk

A Samsung-Veletech csarnokban várja a látogatókat az Audio-Technica hazai importőre és forgalmazója, az Audmax Kft., ahol több fej- és fülhallgatót is ki lehet próbálni. Például a méltán népszerű, monitor fejhallgatónak is kiváló M50x-et, ami az előd M50 jó tulajdonságait megtartva olyan újításokat kapott, mint a háromféle lecsatolható kábel, vagy épp a felhasználók igényei alapján újragondolt fejpánt. A már nálunk járt MSR7-et szintén ki lehetett próbálni.


[+]

A tavaly debütált gamer fejhallgatók, melyek ugyan kiválóak voltak akár zenehallgatásra is, a magasra pozicionált mivoltuk miatt nem arathattak átütő sikert. Ezért a gyártó új megközelítést választott, melynek eredménye a nyáron bemutatott Audio-Technica PDG-1, mely kipróbálható a standon elhelyezett szimulátorban is. A tapasztalatok alapján a hangminőség nem romlott, ellenben sokkal kellemesebb árazást kapott, amivel nagyobb sikerrel szállhat harcba a profi minőségre vágyó játékosok kegyeiért.
A szimulátor mellé profi segítség is érkezett, így kérhetnek vezetéstechnikai tanácsokat az érdeklődők Rónai Tamástól, a kétszeres Formula Renault kupa győztes versenyzőtől.


[+]

  • Kapcsolódó cégek: