Veletech 2013: idén is veletek!

A Prohardver és a Mobilaréna csapata idén újra megrendezi a 2010-ben Mobile Meeting néven elindult, tavaly óta pedig Veletech néven futó mobilkommunikációs és számítástechnikai szakkiállítását.

A kiállítás idén április 28-án (vasárnap) délelőtt 10 órától este 6 óráig lesz látogatható, helyszínül pedig a budapesti Millenáris "B" csarnoka szolgál majd. Ez tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, és akár 1500 ember is tartózkodhat egy időben a kiállításon. Ennek megfelelően a tavalyinál több kiállító lesz, a pontos szám a rendezvény napjáig változhat, de jelenleg húsznál is több cég készül arra, hogy legfrissebb termékeit megmutathassa az értő közönségnek.

A helyszín
A helyszín

A koncepció négy éve változatlan: egy jelképes összegű (800 Ft) belépőjegy megvásárlása után nem csak arra van lehetőség, hogy a gyártói standokat körbejárják a látogatók, hanem egy 400 fős előadótérben számos kiállító prezentációkkal is készül, ahol természetesen válaszolnak a látogatói kérdésekre is. A galérián a tavaly nagy sikert aratott modding kap újra helyet élő barkácsolás és air-brush bemutatóval, lesznek IT-biztonsággal kapcsolatos előadások, illetve a Telenor támogatásával fiatal magyar alkalmazásfejlesztők is bemutatják applikációikat.

Régi számítógépeket és játékkonzolokat is kiállítunk, valamint idén is meghívtuk az Infórumot, hogy az idősebb látogatóink számára szervezzen érdekes programokat.

A "B" csarnok bejárata
A "B" csarnok bejárata

A telekommunikációs gyártók szinte mind jelen lesznek (Alcatel, BlackBerry, HTC, Huawei, LG, Media-Tech, Microsoft, Nokia, Sony, Samsung, WayteQ), de megnézhetőek lesznek az Olympus, a TDK, az MSI, a Cooler Master és a G-Form termékei is. A Speedshop standon szinte minden meg is rendelhető majd, és a Ghoo és az Evolve termékeket is ki lehet próbálni.

A galérián a modding bemutató után idén megrendezzük a modding hazai versenyét, melynek győztesei a nemzetközi mezőnyben is megmérkőzhetnek majd. Mindezt élő barkácsolás, elektronikai workshop és air-brush bemutató kíséri majd.

Az Asus támogatásával egy látványos, folyékony nitrogénes tuningpárbajra is sort kerítünk, és természetesen idén is lehet "különösen ajánlott" pólókat vásárolni.

A tavalyi rendezvényhez hasonlóan most is lehet pusztán a belépőjeggyel értékes ajándékokat nyerni, amelyeket a nap végén sorsolunk ki, de ha minden a terveink szerint alakul, akkor a belépőjegy megvásárlása önmagában is garantálhat apróbb kiegészítőket.

Az idén 40 éves mobiltelefonról a Mobil Mementók kiállítással emlékezünk meg, saját, megőrzött telefonjainkkal is kiegészítve az egyébként is profi gyűjteményt.

A kiállítói előadások pontos programja még szerkesztés alatt áll, de az biztos, hogy számos olyan előadót láthat a nagyközönség, aki külföldről repül ide, hogy a Veletech 2013 alkalmával első kézből tájékoztassa az érdeklődőket a legfrissebb újdonságokról és tervekről. A rendezvény Facebook oldalához itt lehet csatlakozni.

A legfontosabb információk:

Veletech 2013 időpont: 2013. 04. 28. 10:00 - 18:00
Helyszín: Millenáris "B" csarnok.


Nagyobb térképre váltás

Megközelíthetőség: Gyalog 5 perc a Széll Kálmán (Moszkva) térről, ahova az alábbi tömegközlekedési eszközökkel lehet eljutni:

  • Kettes (piros) metró a.k.a. M2
  • Villamos: 4, 6, 18, 59, 61
  • Busz: 5, 16, 21, 21A, 22, 39, 91, 102, 128, 129, 149, 155, 156, 222

Autóval a Fény utca, a Kis Rókus utca és a Marcibányi tér felől. Parkolás a környéken vasárnap ingyenes, a Mammut I-II bevásárlóközpontban fizetős (de mindig van hely). A Kis Rókus utca felől a Millenáris saját parkolója is használható, de szintén fizetős.

A Veletech 2013-ra a belépés 800 Ft, 14 év alattiak és 60 év felettiek számára ingyenes. A ruhatár 200 Ft. A helyszínen büfé üzemel. Fényképet és videót készíteni nem csak szabad, de különösen ajánlott is.

Várunk minden kedves érdeklődőt április 28-án!