Valorant - Már készülnek a konzolos kiadások?

Egyelőre hivatalos bejelentés nem történt, viszont az újabb hivatalos álláshirdetések arra utalnak, hogy a háttérben már munkálkodnak az új verziókon.

2019-ben mutatkozott be először, majd 2020-ban egy hosszabb béta időszak után megjelent a Valorant című FPS, amely egyelőre kizárólag PC-re érhető el. Már korábban is voltak arra utaló jelek, hogy a Riot Games elhozná konzolokra is a programot (Illetve mobilokra is, utóbbi már ismert egy ideje), azonban ennek a hivatalos bejelentése még mindig nem történt meg, mindössze szóbeszédek voltak arról, hogy a cég már belsős teszteléseket hajt végre illetve álláshirdetésekben is utaltak erre, azonban egyelőre semmilyen részleteket nem kaptunk a témában. A fejlesztők továbbra is hallgatnak a témával kapcsolatban, azonban a minap ismét felbukkant két álláshirdetés, amelyek viszont már konkrétan leírják, hogy a konzolos változatokhoz keresnek vezető játék dizájnert és dizájn menedzsert.

Harbor volt a legutóbb érkezett karakter

Ti mit gondoltok, érdemes várni a Valorant konzolos változatait? Vajon működne hosszú távon ez a típusú FPS kontrolleres irányítással?

Azóta történt