Uncharted 4 - Jövő hónapban jön a kooperatív mód (PS4)

Miután bemutatkozott az Uncharted 4, a készítők egy tervezetet is megosztottak a nagyérdeművel, ebben szó volt egy kooperatív módról is, amelyről most végre lehullott a lepel. A Survival lényege, hogy egy háromfős csapatnak az egyre nagyobb erővel támadó ellenfeleket kell legyőzni (50 hullám lesz), miközben egy-egy kisebb feladatot is teljesíteni kell. (pl: kincsgyűjtés)

A Survival mód a tervek szerint valamikor decemberben lesz elérhető, de a készítők egyelőre pontos megjelenési dátumot nem árultak el.

Azóta történt

Előzmények

  • Uncharted 4: A Thief’s End videoteszt

    Az utóbbi idők egyik legjobb értékelését kapta tőlünk az Uncharted 4, ez pedig nem véletlen, az elképesztően nívós játék grafikai színvonala miatt is érdemes megnézni a videót!

  • Uncharted 4: The Thief's End előzetes

    Már az év első felében lehengereli a Sony és a Naughty Dog a PlayStation 4 tulajdonosokat. Nemsokára érkezik majd Nathan Drake, hogy robbantsa a kasszákat.

  • 2016 legjobban várt survival játékai

    Korábbi cikkünkben a belezős horrorokat gyűjtöttük össze, most viszont a 2016-ban érkező túlélő-horrorkalandokon van a sor, mert borzongani virtuálisan mindenki szeret.