2019. augusztus 18., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Újra kiadják a Metal Gear Solid V-öt?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Reddit

A nagyon merész pletyka szerint összedolgozzák a Ground Zeroes-t és a The Phantom Paint, valamint a sztori egy részét is átírják.

Hirdetés

A 2015-ben megjelent Metal Gears Solid V: The Phantom Pain egy remek játék volt, azonban a sorozat rajongóinak akadtak problémái az új résszel sajnos. Lehetséges, hogy ezeken a Konami is változtatni szeretne, ugyanis egy nagyon merész pletyka ütötte fel néhány napja a fejét, miszerint készül egy új kiadás a játékból, amelyben többek között összedolgozzák a Ground Zeroest és a The Phantom Paint és amelyben nem csak új szinkront kapunk, hanem a sztorin is finomítanának. A szóbeszéd szerint több karakteren is módosítanának, valamint hosszabb átvezetőkkel is gazdagabbak lennénk.

A bejelentés állítólag az augusztus 20-án induló Gamescomon várható, azonban érdemes nagy óvatossággal kezelni a hírt, ugyanis a forrás a 4chanon olvasható, az oldal pedig nem a 100%-os megbízhatóságáról híres. (Azért érdemes megjegyezni, hogy korábban rengeteg valós információ szivárgott ki ezen az oldalon egyes játékokról)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.