2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Újra felbukkant a Shadow of the Tomb Raider

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: NeoGAF

Ezúttal egy kaliforniai dizájn stúdió weboldalán tűnt fel néhány lehetséges logó és tervrajz, azonban később eltüntették ezeket az anyagokat az oldalról.

Hirdetés

Bizonyára sokan emlékeznek még a tavaly novemberben történt esetre, amikor is egy metrón láthattuk a legújabb Tomb Raider játék címét felbukkanni. Akkoriban többek között a Kotaku is megerősítette, hogy valóban Shadow of the Tomb Raider lesz az új rész címe, de azóta semmit nem hallottunk a projektről. A tegnapi nap folyamán néhány szerencsés felhasználó azonban újabb nyomokat talált a projektről. A kaliforniai székhelyű TAKEOFF weboldalán a következő képek bukkantak fel.

A különböző logó tervek és rajzok a még be sem jelentett játékhoz tartoznak állítólag, a rajzok pedig új helyszínekről (pl.: piramis) és fegyverekről árulkodhatnak. Természetesen hivatalos megerősítés nem érkezett a témában, de sokat elmond a dologról, hogy a TAKEOFF korábban már dolgozott a Square Enix-nek, a fenti kép kikerülése után pedig nem sokkal elérhetetlen lett a weboldaluk, azon csak egy nagy felirat olvasható, hogy jelenleg karbantartás folyik az oldalon.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.