Újabb utalást kaptunk egy esetleges Batman játékra

Több mint egy éve már, hogy elkezdődtek a pletykák egy új program érkezéséről, remélhetőleg hamarosan tényleg bejelentik végre a titokzatos projektet.

Batman karakterének az elmúlt 8 évtizedben rengeteg rajongója akadt, ami nem meglepetés, hiszen számos képregényes szereplése mellett több videojátékban is szerepet kapott. Ezek közül a legnépszerűbbek az Arkham sorozat tagjai voltak és bár akadtak egyéb próbálkozások, régóta nem kaptunk értékelhető alkotást a témában. Szinte biztos, hogy ez hamarosan változik, ugyanis már hosszú ideje pletykálják, hogy titokban készül egy új program, amelyhez az elmúlt évben több utalást is kaptunk a WB Games Montréaltól. A legutóbbi szóbeszédek is tőlük származnak, ugyanis a minap a Twitter, a Facebook és az Instagram oldalukon egy-egy logó részlet tűnt fel, amelyeket összerakva az alábbi képet kapjuk.

A logók mellé a "Cape sur la nuit / Capture the Knight" szöveget írták, amely ismét utalás lehet Batmanre, arról nem is beszélve, hogy a fenti logó kicsit hasonlít a gothami rendőrség jelvényére is. Kíváncsiak vagyunk, hogy a WB Montréal meddig húzza még a rajongók agyát az ehhes hasonló teaser részletekkel, de tippünk szerint legkésőbb az E3-on már valóban megkapjuk a bejelentést.