Újabb platformra érkezett meg a Yakuza Kiwami

A PlayStation és PC-s verziók után végre a Microsoft konzolján is átélhetjük a széria kezdetét.

A SEGA örömmel jelenti be, hogy a Yakuza Kiwami Xbox One-ra is megérkezett – többek között az Xbox Game Pass részeként –, így végre egy új közönség tapasztalhatja meg a Yakuza sorozat kezdetét. A 2005-ös Yakuza alapoktól felújított változata a Yakuza 0 vége után veszi fel a cselekmény fonalát, ahol ismét felhúzhatod a sorozat főszereplője, Kazuma Kiryu kígyóbőr surranóit. Miután letöltötte 10 évét a börtönben egy bűnért, amit el sem követett, most egyedül, yakuza családjából száműzve egy olyan világba lép ki, ami teljesen ismeretlen a számára. Nem sokkal szabadulása után találkozik egy rejtélyes lánnyal, Haruka-val, aki talán a kulcs lehet a válaszokhoz, melyeket Kiryu keres.

A Yakuza Kiwami főbb jellemzői:

  • Harcolj úgy, mint egy sárkány: A játék nem is lenne Yakuza a minden sarkon rád leső útonállók és rivális yakuza bandák nélkül! Sajátítsd el a négy különböző harcstílus egyikét, vagy egyszerűen ragadj meg bármit, ami a kezed ügyébe kerül az utcán – legyen az egy tábla vagy akár egy bicikli – ellenfeleid leterítésére!
  • Majima mindenhol!: Ki sétál ott az utcán, rejtőzik a sarkon, vagy vár rád egy hatalmas bója alatt? Majima az, és mindenhol ott van! A Yakuza Kiwami ’Majima Everywhere’ funkciójával mindig és mindenhol készen kell állnod a harcra a közkedvelt Goro Majima ellen!
  • A sztori várhat: A Yakuza Kiwami a fő történetszálon kívül rengeteg további tartalmat tartogat: tarts szünetet egy kis karaokeval, versengj a Pocket Circuit futamain, gyűjts kártyákat MesuKing: Battle Bug Beauties paklidba, teljesítsd több, mint 70 mellékküldetést, vagy csak sétálj Kamurocho utcáin…de vigyázz, mert Majima mindenhol ott les rád!