Újabb platformokon lett elérhető a SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS

A korábban PlayStation Vitára megjelent program kibővített kiadása mostantól PS4-en, Nintendo Switch-en, PC-n, Android és iOS rendszereken is játszható.

A Square Enix Ltd. örömmel jelenti be, hogy a SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS már elérhető PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re, PC-re, valamint az App Store és a Google Play kínálatából mobil és tablet eszközökre.

A Japánon kívül első alkalommal elérhető program az eredeti alkotás feljavított változata számos újdonsággal felfrissítve, többek között még látványosabb grafikával, karakterszinkronokkal, új megtanulható képességekkel és sok mással, melyekkel egy igazán izgalmas kalandot kínál a sorozat újoncainak és rajongóinak egyaránt.

A SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS világa tele van konfliktussal és ármánnyal. A Firebringer, a bukott isten és az emberiség nagy csapása pusztít a bolygón. A túlélés érdekében az emberek felépítették a Birodalmat egyetlen céllal, hogy megvédjék az emberiséget ettől az elszabadult teremtménytől. Egy évezredes csatározást követően a Firebringer végre elesett, ezzel pedig elveszett az embereket egyesítő közös cél, ami lázadásokat szított. A játékosok saját sorsuk kovácsai lehetnek a négy főszereplő egyikével – Urpina, Taria, Balmaint, Leonard –, melyeknek saját egyedi története négy különböző kalandot kínál.