Újabb előzetest kapott a Tokyo Game Show alkalmából a Dragon Ball: The Breakers

Kiderült az is, hogy a Dragon Ball Z: Kakarot megjelenik a jelenlegi generációs konzolokra is.

Fedezz fel többet a DRAGON BALL: THE BREAKERS tartalmáról az új trailerben, amely bemutat új játszható karaktereket és egy új pályát is. A főgonosz, Majin Buu elérhető lesz Raiderként: a jellegzetes képessége lehetővé teszi neki, hogy elérje a még erősebb alakjait azáltal, hogy a Túlélőket cukorkává változtatja és megeszi őket.Amint elérte a végső alakját, a maradék Túlélőket is felemészti, amellyel megváltoztatja a játék pályáját. A túlélők rangjai is nőni fognak: akik elvesztek a Temporal Seamekben nem lesznek egyedül, hiszen egy új Túlélő csatlakozik hozzájuk: a Farmer! A farmer képessége, hogy felássa a földet és ha szerencsés vagy, akkor tárgyakat szerezhetsz. Szóval ne gondolkozz, áss, amikor csak tudsz, sosem tudhatod, hogy mit találsz!

Egy nyílt bétatesztet is tartanak minden platformon szeptember 22-től 25-ig. A játékosok már regisztrálhatnak itt, hogy részt vehessenek a játék kipróbálásában. A játék megjelenésekor a nyílt bétateszt résztvevői, amennyiben azonos platformon veszik meg a játékot és ugyanazon felhasználóval jelentkeznek be, amelyen a teszten részt vettek, úgy egy exkluzív tárgy ütheti a markukat, melyet a karakterük viselhet: az Oolong keychain.

Ezeken felül az október 14-én érkező DRAGON BALL: THE BREAKERS összeköttetésben lesz a DRAGON BALL XENOVERSE 2-vel, amelynek köszönhetően jutalmakat lehet gyűjteni a DRAGON BALL XENOVERSE 2-ben, amennyiben a DRAGON BALL: THE BREAKERS-ben teljesítenek specifikus achivementeket. A DRAGON BALL: THE BREAKERS megjelenése után egy frissítés keretein belül ugyan ez működni fog a másik irányba is.

A DRAGON BALL Z: KAKAROT megérkezik az újgenerációs konzolokra!

Fejlesztett grafikával és jobb teljesítménnyel, a játékosok újra élhetik Saiyan Goku, avagy Kakarot kalandjait, miközben próbálja megmenteni a Földet, ebben az epikus akció-RPG-ben. Ingyenesen frissítéssel érkezik az újgenerációs konzolokra azoknak a játékosoknak, akik rendelkeznek a DRAGON BALL Z: KAKAROT PlayStation 4 vagy Xbox One verzióival.

A fenti izgalmas hírek mellett bejelentettek egy negyedik DLC-t a Szezonbérlet 2 részeként: miután végigkövették a DRAGON BALL Z történetét, a játékosok hamarosan felfedezhetik Goku apjának, Saiyan Bardocknak a történetét is. A Bardock: Alone Against Fate című új DLC lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a bőrébe bújjanak a bátor Saiyannak, aki vitézül harcolt, hogy megvédje a Saiyanok bolygóját Lord Frieza kegyetlenségétől.