Újabb előzeteseken a Hogwarts Legacy

A WB Games bejelentette, hogy a Harry Potter Fan Club tagoknak lehetőséget biztosítanak arra, hogy importálhassák a kiválasztott házukat és pálcájukat a játékba.

A Harry Potter világában játszódó, varázslóképzős Hogwarts Legacy fejlesztése bár jól halad a készítők szerint, mégis két alkalommal is elhalasztották a premiert. Elsőként 2021-re lett belőve a megjelenés, majd 2022. végére, néhány hete azonban kiderült, hogy csak jövőre kapjuk meg a különlegesnek szánt alkotást. Addig sem maradunk természetesen új trailerek nélkül, az elmúlt hétvégén újabb előzeteseket kaptunk tőlük, ezeket nézhetitek meg lentebb. Mindemellett a WB Games bejelentette, hogy a Harry Potter Fan Club tagoknak lehetőséget biztosítanak arra, hogy importálhassák a kiválasztott házukat és pálcájukat a játékba. Az importáláshoz nem kell mást tenni, mint összekapcsolni a rajongói fiókot és a WB Games accountunkat, ennek eredményeként olyan extrákat is kapunk mint egy játékbeli talár és egy maszk

A Hogwarts Legacy 2023. február 10-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, a Nintendo Switch kiadás valamikor később várható.