Újabb Durango szivárgás

Korábban közöltünk már le szivárgást a VGLeaks-től az újgenerációs Xbox-al kapcsolatban, most egy újabb dokumentumot mutatott be a portál. Állításuk szerint egyenesen a Microsoft-tól szivárgott ki a leírás, viszont túl sok újdonságot nem olvashatunk benne. Igazából szinte csak a korábban pletykált dolgokat ismétlik meg újra.

Ilyen az, hogy az új Xbox Blu-Ray meghajtót tartalmaz, a játékokat pedig kivétel nélkül telepítenünk is kell majd. Kizárólag lemezről nem lehet játszani. De szerencsére nem kell megvárnunk az installálás végét, mert mindezt a háttérben is el tudja  végezni a masina, miközben játszunk. Felhozták újra azt a témát is, hogy folyamatos internetkapcsolat szükséges a játékok és programok futtatásához, valamint hogy beépített Kinect szenzorral érkezik a konzol. Aki esetleg a részletekre kíváncsi, a forrásoldalon megtekintheti a teljes kiszivárgott dokumentumot.

Az újgenerációs Xbox egyesek szerint már áprilisban bemutatkozhat, míg a többség az idei E3-ra teszi a bemutató idejét. Várjuk a fejleményeket.

Előzmények