Új Tomb Raider film

Dan Lin a Terminator Salvation producere, arról számolt be, hogy az új Tomb Raider film egy egészen más Lara-t mutat be, mint az eddigiek. Vissza akarnak térni a kezdetekhez, mint ahogy azt oly sok kimerülő félben lévő sorozat tette az elmúlt időszakban.

Dan szerint az új filmnek karakterközpontúnak kell lenni, és Lara személyiségét kell az előtérbe hozni a töménytelen akció helyett. Főhősnőről, helyszínekről, egyéb információkról még nem esett szó, ami valószínűsíthető, hogy Angelina Jolie-t ezúttal más váltja fel a filmben, hiszen egy fiatalabb Lara megjelenítésére készülnek a készítők.Sokan egyébként Megan Fox-ot valószínűsítik, mint ahogy arról már beszámoltunk.

Csak reménykedni tudunk, hogy ezúttal sikerül megfogni a Tomb Raider franchise igazi értékeit, és megfelelő módon tudják azt egy filmbe átültetni. Amíg várunk a részletekre, mondjátok el Ti kit látnátok szívesen Lara szerepében, természetesen képpel illusztrálva.

Azóta történt

Előzmények

  • Napi csaj

    Új sorozatot indítunk „Napi csaj” címmel, melyben egy héten keresztül egy-egy játékokban megjelenő hősnőt mutatunk be, ti pedig a 8. napon szavazhattok, hogy közülük szerintetek ki a hét legjobbja.

  • [Gamepod bulvár] Készül az új Tomb Raider film. Megan Fox-szal?

    A pletykák szerint a Transformers film csinos sztárja lehet a harmadik Tomb Raider film főszereplője.