Új Thrustmaster headsetek jönnek, méghozzá a Far Cry 5-höz

Az Ubisoft új játéka mellé érkező, limitált kiadású fejhallgatók platformfüggetlenek, így PC-vel és konzolokkal is használhatók.

Hirdetés

Két új headsetet dob piacra a Far Cry 5 érkezésével párhuzamosan a Thrustmaster: a 7.1-es Y-350CPX-re, illetve kisebb testvérére, a sztereó Y-300CPX-ra épített, limitált kiadású modellek egyedi mintázatot kaptak, lényegi jellemzőiket illetően azonban nincsen változás. Ennek megfelelően tehát a 350CPX-nél két 60 mm-es membránt kapunk, memóriahabos kagylókkal és lecsatlakoztatható mikrofonnal. A kábelre integrált vezérlővel a virtuális surroundot, valamint a mély hangok kiemelésének jellemzőit is módosíthatjuk.


[+]

A kisebb testvér ezzel szemben 50 mm-es hangsugárzókkal dolgozik, de itt sem hiányzik a kábelre épített vezérlő, benne az elektronikus mélyhang kiemelővel. Ezzel kapcsolatban a Thrustmaster külön hangsúlyozza, hogy a fejhallgató kivitele akusztikusan is erősíti a mélyhangokat, így el sem tudjuk (akarjuk) képzelni, hogy a két külön eljárás együttes használata milyen dübörgést eredményez. Mindenesetre az újdonságok ajánlott ára 100, illetve 60 dollár, és a Far Cry 5 március végi kiadásával párhuzamosan lehet majd megvásárolni őket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés