Új Resident Evil játékon dolgozik Capcom

A Capcom hivatalos oldalán jelent meg egy japán nyelvű interjú, amelyben a Resident Evil VII rendezője Kōshi Nakanishi, valamint a Resident Evil Revelations 2 rendezője Yasuhiro Anpo beszélnek arról, hogy egy még be nem jelentett játékon dolgoznak. Állításuk szerint egy olyan alkotásról van szó, amelynek középpontjában a félelem áll, de a korábbi szereplőket sem felejtik el.

A Capcom jelenleg a 2. rész felújításán és a 7. rész Chris Redfield kiegészítőjén munkálkodik, az új rész ezektől független lesz. Hogy egy esetleges 8. részről, vagy egy Revelations 3-ról van-e szó, azt egyelőre nem tudjuk, várjuk a hivatalos bejelentést.

Előzmények

  • Resident Evil 7 teszt (Xbox One)

    A zsákutcába robogott széria reinkarnálódott és micsoda reinkarnációról beszélhetünk! A Resident Evil 7 első személyű horrorisztikus túlélő irányt vett.

  • Resident Evil 4 Remaster teszt

    A Capcom Resident Evil-felújítási hulláma kezd lecsendesülni, a nyár végére megérkezett a 2005-ös Resident Evil 4 konzolokra szánt verziója.

  • Resident Evil 5 Remaster teszt

    Bambusznád, majomkenyerfa, kókuszdió, szavannák, fekete nők, Afrika. A Resident Evil 5 része erre a kontinensre kalauzol minket a Capcom közreműködésével.

  • Resident Evil: Revelation 2 (PS Vita)

    A zombik sosem látott népszerűségnek örvendenek napjainkban, nem véletlen, hogy a Sony elhanyagolt kézikonzoljára Vitara is ellátogatott a Resident Evil: Revelations 2.