Új megjelenési dátumot kapott a Two Point Campus

A májusi premiernek már búcsút mondhatunk, a teljes játék augusztus elején érkezik.

A Two Point Studios közelgő egyetem menedzsment-szimulátora, a Two Point Campus PC-re, Mac-re, továbbá PlayStation 4|5, Microsoft Xbox One, Xbox Series X|S és Nintendo Switch platformokra érkezik, de a játékosoknak egy kicsivel többet kell várniuk rá, hiszen a megjelenés időpontja 2022. augusztus 9-re változott.

A Two Point Campus egy különleges menedzsment szimulátor, ahol a játékosoknak lehetőségük lesz álmaik egyetemét létrehozni, tanulóik életét egyengetni és az egyetem dolgait menedzselni. Bár a megjelenés időpont változott, a játék víziója nem. Ebben az új videóban a Two Point Studios fejlesztői elmagyarázzák, miért szerették volna a Two Point Campus-t megalkotni és megosztják azokat az izgalmas új funkciókat, amikre a játékosok számíthatnak majd. Azt is elmondják, hogyan született meg a Two Point Campus az előző játékukból a Two Point Hospital-ból.

“Az ambíciónk a kezdetektől fogva az volt, hogy a Two Point Campus megjelenjen minden PC és konzol platformon egyszerre olyan minőségben, amelyet a közösségünk elvár tőlünk. Ez azt jelenti, hogy kicsivel több időre lesz szükségünk, hogy a Two Point Campus a lehető legjobb formájában jelenjen meg, amelyet ugyan úgy lehet élvezni minden platformon” - mondta Mark Webley.