Új játékon dolgozik Tony Hawk

A 2015-ben megjelent Tony Hawk's Pro Skater 5 finoman szólva sem lett sikeres játék, így nem meglepő, hogy a téma rajongói már hosszú ideje ki vannak éhezve egy élvezetes gördeszkás alkotásra. A minap pletykált Skate 4-ről egyelőre az EA azt állítja, hogy nem létezik, azonban úgy tűnik, hogy mégsem kell deszkás játék nélkül maradnunk, bár kissé türelmesnek kell lennünk.

A 48 éves gördeszkás híresség egy interjú alkalmából elmondta, hogy egy teljesen új gördeszkás videojátékon dolgozik, azonban még nagyon korai szakaszban van a projekt, így részleteket egyelőre nem árulhat el. Nyilván a legtöbben egy új  Tony Hawk's Pro Skater részre gondolhatnak, azonban kiderült, hogy nem az Activisionnel dolgozik együtt az ismert deszkás.

Azóta történt

Előzmények

  • Mozgolódás a Skate 4 körül?

    Az Electronic Arts közösségi menedzsere egy nagyon rövid Twitter bejegyzést tett közzé, ami után azonnal beindultak a találgatások.

  • Tony Hawk's Pro Skater 5 előzetes

    Másfél évtizeddel a negyedik Pro Skater után érkezik a legújabb, Tony Hawk nevével fémjelzett gördeszkás sportjáték, amely számos módot, élethű grafikát és játszható legendát felvonultat.