Új játékon dolgozik a BioWare?

A BioWare mostanában nem mondható inaktívnak, hiszen jelenleg három játékon is dolgoznak, amelyek közül a Dragon Age: Origins hamarosan megjelenik, míg a Mass Effect 2 jövőre várható, de az új MMO-jukkal, a Star Wars: The Old Republic-al is elég jól haladnak. Nemrég azonban egy pár szemfüles újságíró a BioWare honlapján észrevett egy érdekes bejegyzést a jelenleg is fejlesztés álló játékok neveinek listája mellett.

A fejlesztés alatt álló játékok listájában megjelent egy rejtéjes "New Next Gen Game"bejegyzés. Természetesen ebből még hiba lenne messzemenő következtetéseket levonni, hiszen nem tudhatjuk, mikor frissült utoljára a BioWare oldala?

Sokan úgy vélik - és nem lehetetlen -, hogy az említett új játék valójában a Mass Effect 2, ugyanis az érdekes módon nem szerepel sehol a listában. Lehet hogy egyszerűen elfelejtették kiírni a bejelentéskor a játék nevét.

Mindazonáltal abban az egyben biztosan lehetünk, hogy ha valóban új játékon dolgoznak a BioWare-nél, akkor az több mint valószínűleg egy RPG lesz.

Azóta történt