Új játékon dolgozik a Bethesda

A Bethesda Game Studios igazgatója, Todd Howard hivatalosan is megerősítette a pletykákat, miszerint egy új, eddig még bejelentetlen játékon dolgoznak. Habár semmi egyéb információt nem közölt a projekttel kapcsolatban, annyit azonban elárult, hogy már két éve fejlesztés alatt van a stuff.

A legtöbben úgy vélik - de természetesen ez még csak pletyka -, hogy egy új Elder Scrolls játék van születőben. Korábban már volt róla szó, hogy egy World of Warcraft-szerű MMORPG-t kíván készíteni a Bethesda a The Elder Scrolls univerzumában, ami 200 évvel az Oblivion történései után játszódik majd.

Másoknak az tűnt fel, hogy a Bethesda bejegyeztette a "Skyrim" nevet, ami Tamriel birodalmának egyik része (Lásd a térképen), és most az ötödik Elder Scrolls játékon dolgozik, melynek valószínűleg a "The Elder Scrolls V: Skyrim" lesz a címe, és azon a területen fog majd játszódni a játék története is.

A legfrissebb információk alapján - miszerint az id Tech 5 engine-t csak a Bethesda használhatja az id-n kívül -, optimistán még azt is feltételezhetjük, hogy a The Elder Scrolls V készül, id Tech 5 motorral meghajtva. Reménykedjünk benne, hogy így is lesz.

Azóta történt

Előzmények