Új játékmódot kap a Rocket League

Megjelenése előtt nem sokan gondolták azt, hogy a Rocket League túl népszerű játék lesz majd, lévén az autós foci már leírva is furcsán hathat. Tavaly nyáron aztán eljött a premier napja PC-re és PS4-re, idén februártól pedig már Xbox One-on is lehet szórakozni a különleges alkotással, amely hamar az egyik legnépszerűbb játék lett. Xbox One-on és PS4-en is sokan játszanak vele napi szinten, de Steamen is folyton ott van a 20 legtöbbet játszott listán. A készítőktől eddig is kaptunk új tartalmakat, hamarosan egy újabb játékmód is elérhető lesz a játékosok számára.

A Rumble névre keresztelt mód szeptemberben érkezik teljesen ingyen, a lényege pedig az lesz, hogy a megszokott küzdelmeket teljesen véletlenszerű power-uppokkal dobja majd fel.

Azóta történt

  • 32. heti hírösszefoglaló

    Információkat kaptunk a Forza Horizon 3 kapcsán, tovább menetel a Rocket League, a The Witcher 3-ból is lesz Game of the Year Editiont kiadás és kicsit késik a konzolos XCOM 2.

Előzmények

  • Rocket League bemutató (Xbox One)

    A Microsoft konzoljára az eredeti megjelenés után hónapokkal vált elérhetővé a közelmúlt egyik legmókásabb indie játéka, de most már számukra is elérhető az autósfoci.

  • Rocket League - Mától támogatott a cross-play játékmód (PC, Xbox One)

    Ma hajnaltól az Xbox One és PC-s játékosok akár egymás ellen is játszhatnak a népszerű programban.

  • Rocket League teszt

    Elsőre értelmetlennek tűnhet az a fajta autós foci, amit a Psyonix legújabb játékában tapasztalhatunk, ennek ellenére nagyon sok órát képesek voltunk ellenni vele és kifejezetten élveztük az időtöltést.