Új előzetest kapott a Park Beyond

A tavaly bejelentett program számos lehetőséget ad arra, hogy a legmenőbb vidámparkot hozzuk létre.

A Park Beyondban létrehozhatod álmaid vidámparkját, de emellett oda kell figyelned a pénzügyi helyzetére és létre kell hoznod egy szórakoztató élményt a látogatók számára. Biztosítanod kell, hogy a park profitot termel, így különböző mókás hullámvasutakat és egyebeket kell létrehoznod minden korosztály számára, melyek mindegyikét könnyen elérhetővé kell tenned minden látogatónak.

Rajta kell tartanod a szemed a végső elégedettségen azáltal, hogy biztosítod a látogatóknak mindazt amit elvárnak, mindezt egy jólképzett személyzettel, hogy a parkod biztonságos és tiszta legyen. Egy kiemelkedő élmény megnyitja majd a látogatók pénztárcáját, amikor különleges szuveníreket vesznek, melyet csak a nagyon elégedett látogatók szeretnének megkaparintani.

Az építés és a kihívásokkal teli parkok kezelése során a Park Beyond nagyszabású történet módjában vigyáznod kell a riválisod piszkos trükkjeire is, mivel ő le akarja majd rombolni az üzletedet. Bemutatjuk a mindenfajta szórakozást mellőző, borzalmas menedzsment módszerekkel rendelkező és saját maga által zseninek kikiáltott Giles Hemlockot, a Hemlock Consortium igazgatóját. Az elsődleges célja, hogy tönkre tegyen minden örömöt és álmot a profitéhségével és parkoló komplexumaival!

A játék végső kiadása még nem kapott megjelenési dátumot, annyit tudni róla csak, hogy valamikor idén érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.