Hirdetés

Új címekkel bővül a PlayStation Plus

A PS Plus szolgáltatás révén az előfizetők decemberben többek között olyan új játékszoftvereket vehetnek igénybe, mint a nagy sikerű Batman: Arkham City és a Mortal Kombat.

Hirdetés

December 5-től letölthetővé válik PlayStation 3-ra a Batman: Arkham City, amely a Batman univerzumban egy teljes új történetet kínál: egy őrült elme Gotham Cityből egy maximális biztonságú, szigorúan őrzött börtönt alakít ki gonosztevők és gengszterek számára. Ebben a káoszban kell Batmannek rendet teremtenie. Szintén 5-én érkezik PlayStation 3-ra a nagy kritikai sikereket elért puzzle-platformer, a Limbo és a lebilincselő külső nézetes akciójáték, a Vanquish is.

Természetesen a PS Vita-tulajdonosok is megkapják játékaikat, december 19-én érkezik a Mortal Kombat, amely elhozza a brutális harcot, látványos kivégzéseket, és a bőséges karakter-listát a hordozható konzolra is. Szinté PS Vitára érkezik a Knytt Underground, amely a nagy népszerűségnek örvendő Knytt and Knytt Stories folytatása.

Azok az előfizetők, akik még korábban nem kóstoltak bele az igazán különleges élményt nyújtó FPS-be, a Bulletstormba és a nagy sikerű Resident Evil sorozatba, most még megtehetik, hiszen a Bulletstorm és Resident Evil 5 Gold Edition még mindig részét képezik a PS Plus Instant Game Collectionnek.

A PS Plus előfizetőknek a hónap végétől lehetőségük van kedvezményes áron vásárolni többek között olyan címeket is, mint a Grand Theft Auto IV Complete Edition, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Jet Set Radio, Saints Row The Third Full Package és a Rayman Origins (PS3 és PS VITA).

A leárazások mellett az előfizetők kapnak 1 GB tárhelyet is (1 GB PS3-ra és 1 GB PS Vita-ra) a felhő alapú tárolási rendszerben, amelyet a játékmentéseik tárhelyeként használhatnak. Automatikus frissítések, korai béta hozzáférések, exkluzív dinamikus hátterek és PlayStation Network avatarok is mind a PS Plus szolgáltatás részét képezik.

A PS Plus most már két platformon is elérhető, hiszen a PS3 mellett a PS Vita-tulajdonosok is előfizethetnek a szolgáltatásra éves vagy 90 napos előfizetési periódust választva.

  • Kapcsolódó cégek:

Előzmények