Új akciójátékon dolgoznak a Rage 2 fejlesztői

A hírek szerint a csapat három részre oszlik, mindegyik divízió egy-egy saját projekttel foglalkozik majd a jövőben.

Az Avalanche legutóbb a tavaly megjelent Generation Zero-val és a Rage 2-vel jelentkezett, azonban egyik játék sem váltotta meg a világot, így a csapat úgy döntött, hogy gyökeres változásokra lesz szükségük. Ennek első lépéseként bejelentették, hogy Avalanche Studios Group néven folytatják tovább és három külön divízióra osztják a bandát. Az Avalanche Studios készíti a Just Cause és Rage 2 szintű komplexebb játékokat, az Expansive Worlds AB a kisebb projektekkel foglalkozik (pl: theHunter: Call of the Wild), míg a Systemic Reaction egy teljesen új alkotáson munkálkodik, ez utóbbihoz egy rövid teaser videót is kaptunk.

Egyelőre szinte semmit nem tudunk az új programról azon túl, hogy egy FPS lesz, azonban úgy tűnik, hogy valamilyen szörnyek biztosan feltűnnek majd benne.

Előzmények

  • Rage 2 teszt

    Őrült mutánsok, neonszínek és vad gitárzene az apokalipszisben: a Mad Max készítői az id Software-rel összefogva készítettek folytatást a nyílt világú FPS-hez.

  • Just Cause 4 teszt (Xbox One)

    A negyedik részben sem az építésen vagy az értékmegőrzésen van a hangsúly, az új játék is a stresszes napok levezetőjeként lesz megfelelő.