Új-generációra fejlesztik a következő Call of Duty-t

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg egy IGN oldalnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a Sledgehammer Games által fejlesztett Call of Duty epizódot már elsődlegesen az új-generációs platformokra fejlesztik. A bejelentés nem sokkal azután történt, hogy a kiadó üzleti konferenciáján elhangzott, miszerint a Sledgehammer csapata dolgozik a következő CoD-epizódon.

Eric Hirshberg elmondása szerint a Sledgehammer Games csapata úgy közelíti meg a dolgot, hogy "elsődlegesen az új-generációra fejlesztenek". Aki tavaly több generációra készített játékot, annak meg kellett birkóznia azzal a ténnyel, miszerint még csak akkor kezdtek középpontba kerülni a következő generációs technológiák, ráadásul a fejlesztés során ezek még lényegesen változhattak is. Ám most, hogy az új-generációs készülékek már a piacon vannak és hardverileg is szilárdak, ezek lettek az elsődleges platformok.

Az Activision Publishing vezetője megnyugtatta a PS3 és XBOX360 kiadás miatt aggódókat is - ám a PC-s változatot nem említette -, miszerint a Slegehammer által fejlesztett "2014-es Call of Duty epizód" jelenlegi generáción is egy kiváló játék lesz. Az idei még mindig az átváltás éve lesz, 2014-ben továbbra is sokan fognak rendelkezni jelenlegi generációs hardverekkel, ezért a kiadó számukra is nagyszerű élményeket szeretne nyújtani. Viszont a játék elsődlegesen új-generációs fejlesztés lesz, a jelenlegi platformokra annak egy verziója fog eljutni.

Azóta történt

Előzmények