Ubisoft patch-ek érkeztek

A Ubisoft a napokban két javítást adott ki, amelyek sok játékost érintenek. Az egyik patch az Assassin's Creed Revelations című játékhoz érkezett, ami a programot 1.01-es verzióra emeli. A változtatások gyakorlatilag minden területre kihatnak, vagyis nem csak technikai szempontból, de játékmenet és lokalizáció területen is változások történtek. A füstbombák például most már minden alkalommal megfelelően fognak működni, a grafikai beállításokhoz bekerült az égbolt is, valamint több kamera-kezelési probléma is a múlté. A program további optimalizálást kapott Eyefinity alatt, ahol nagyon magas felbontást alkalmaznak, emellett a többjátékos módban korrekciók és javítások történtek a barátok szekcióban.
Az 1.01-es patch az Autopatcher nevű alkalmazással automatikusan települ, de aki manuálisan szeretné letölteni, illetve telepíteni az igencsak nagyra hízott csomagot, az fáradjon a hivatalos letöltő oldalra, ahol több tükörszerver közül lehet válogatni. A linkelt oldalon a teljes változtatási lista is elolvasható.

A következő patch az Anno széria legújabb tagjához, az Anno 2070-hez tartozik. Az 1.02-es verziószámot viselő tapasz is rendkívüli fontossággal bír, hiszen számos optimalizálásnak köszönhetően jelentősen nőtt a program sebessége, továbbá a stabilitást is tovább tudták növelni. A játékban a maximális egységek számát megnövelték, ezen felül egy olyan grafikai hiba is orvosolva lett, amely a Windows XP alatt jelentkezett Radeon HD 2000 vagy 3000 széria videokártya alkalmazása esetén. A leírtakat figyelembe véve a csomagot nagyon ajánlott telepíteni. A Related Design csapatához egy rossz szava sem lehet az embernek, hiszen a megjelenés nem egészen egy hónapja volt és már a 2. tapasz érkezett meg, ráadásul nem kevés javítással.
Az Anno 2070 aktualizálását a steam természetesen automatikusan elvégzi, de az 523 MB méretű offline telepítő szintén letölthető erről az oldalról. A belinkelt, hivatalos Ubisoft oldalon mindkét patch (1.01 és 1.02) letölthető és a teljes változtatási lista is megtalálható a Download/Patches fül alatt.

Azóta történt

Előzmények