Two Worlds II: Európa béta tesztel, Amerika jövőre kész játékot kap

A SouthPeak bejelentette, hogy minőségi okokból elcsúsztatja a Reality Pump által fejlesztett Two Worlds II című RPG játék amerikai megjelenését 2011. januárjára. Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon még az idén megjelenik - hogy mikor, az majd később derül ki -, viszont cserébe az Amerikai játékosok egy tökéletesen hibátlan változatot kapnak a játékból.

A sajtóközleményben - amit elolvashattok itt - bejelentik a késés valódi okát, a lényeges részeket idézném belőle (Ha esetleg valami rosszul van fordítva, jelezzétek a fórumban):

"A fontos hírek a következőek: Januárban jelenik meg a Two Worlds II Észak-Amerikában. Megértjük, hogy ez nem túl jó hír azoknak, akik már türelmetlenül várták a játék októberi megjelenését, és azt is meg tudjuk érteni, ha esetleg frusztráló érzéssel tölt el benneteket a tudat, hogy az európai rokonaitok sokkal előbb megkapják majd a játékot."

"Ugyanakkor, mint mindennek, ennek is oka van. Mégpedig az, hogy bár úgy véljük, a játék jelenlegi állapotában is valóban 'AAA' minőségi szintet képvisel, mégis azt szeretnénk, ha a játék az Észak-Amerikai piacon való megjelenéskor tökéletesen hibátlan lenne."

"Habár korábban is ki tudnánk adni a játékot, hogy előnyt szerezzünk a Karácsonyi bevásárlási lázból, mégis, úgy véljük, hogy azzal jobb szolgálatot teszünk nektek, ha biztosítjuk, hogy valóban olyan játékot kapjatok, amilyet szeretnétek."

"Amennyiben mégis úgy vélitek, hogy nem tudtok addig várni, és inkább külföldről rendelitek meg, vagy leszeditek torrent-ről, az ellen semmit sem tehetünk. Ugyanakkor emlékeztetnénk titeket arra, hogy a kalózkodással azokat károsítjátok meg, akik keményen dolgoznak azért, hogy nektek játékokat készítsenek. És ezzel lecsökkentitek annak az esélyét is, hogy a jövőben újabb játékokat kapjatok tőlük. Ha külföldről rendelitek meg a játékot, akkor sokkal többet kell fizetnetek valamiért, amit - amennyiben vártok egy kicsit -, januárban olcsóbban szerezhettek meg, ráadásul egy olyan terméket, ami az Észak-Amerikai piac minőségbiztosításának (QA) előnyeit élvezi."

Ennyi lenne a lényege a bejelentésnek, tehát nagyon úgy néz ki, hogy az Európában, Ausztráliában, valamint Új-Zélandon élő játékosok fogják a Two Worlds II című játékot béta tesztelni, hogy jövőre hibátlanul jelenhessen az meg Észak-Amerikában.

Aki "jelentkezni szeretne a béta tesztelésre", annak is várnia kell még, ugyanis az októberi megjelenés sem biztos. A közlemény végén az szerepel, hogy hamarosan kapunk pontos időpontot, egyelőre annyit lehet tudni, hogy még az idén elindul a "tesztelés".

Azóta történt

Előzmények