Two Point Hospital - Így fest a Nintendo Switch kiadás

A tavaly augusztusi PC-s premier után hamarosan konzolokon is elérhető lesz a Theme Hospital szellemi örökösének szánt program.

A SEGA és a Two Point Studios berkeiben készült Two Point Hospital eredetileg tavaly jelent meg PC-re, de később megtudtuk, hogy a konzolos változatok is már úton vannak. Az eredeti tervek szerint a  kórházmenedzsment szimulátor új kiadásai még tavaly megjelentek volna, azonban a premiert elhalasztották. Szerencsére már nem kell sokat várnunk a nagy napra, amikor megérkeznek végre a PlayStation 4-es, Xbox One és Nintendo Switch kiadások, amelye közül az utóbbiban nézhetünk bele rövid gameplay jelenet erejéig.

A konzolos változatok alig másfél hét múlva, február 25-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, a tervek szerint pedig tartalmazni fogja az összes megjelent DLC-t és frissítést.

Azóta történt

  • Two Point Hospital teszt (Xbox One)

    Sajnálatos aktualitásba csöppent a kórházszimulátor konzolos portja, és bár koronavírus nincs, csomó más újszerű betegség nehezíti meg kórházigazgatónk dolgát.