Two Point Campus - Alig néhány nap múlva jön a Shcool Spirits DLC

Hamarosan egy szellemes kiegészítő válik a tananyag részévé.

A Two Point Campus lerázza megáról az ektoplazmát a legújabb kurzusára. A Two Point Studios Limited és a SEGA Europe Limited büszkén mutatták be a Two Point Campus: School Spirits című bővítményt, a népszerű egyetemmenedzsment játék legújabb DLC-jét, amely március 15-én válik elérhetővé.

A diákokat a Lifeless Estate-be viszik, ahol a szokásos kísérteties csendet megzavarja valami paranormális kártevő. A birtok örökösnője bár már rég halott, de így is két új, élettel teli új kurzust kínál, valamint találkozhatsz néhány új tanulói archetípussal, valamint kísértetiesen jó új tárgyakkal.

Azonban nem csak a diákok szellemeskedhetnek. A legújabb DLC-exkluzív kihívás módjában, a gondnokok szervezete azt a megbízást kapta, hogy felszámoljanak minden spektrális csapást, szóval fogd a szellemporolódat és harcold végig az iskolai évet, hogy kísértet mentesítsd a kampuszod és kapj el, amennyit csak tudsz!

Előzmények

  • Two Point Campus teszt

    Néhány éve egy mafla betegségekkel teli kórház irányításában merülhettünk el, most pedig egy szintén nem normális egyetemi kampusz felépítése lesz a feladatunk.