Transformers 2: Revenge of the Fallen - infómorzsák és látnivalók

Pár évvel ezelőtt az Activison elindította a Transformers film alapján a Transformers: The Videogame-t, bár a játék ejtett elég sok hibát a szaksajtónál, pár filmes és karakter, struktúra hibák jelentkeztek, sőt unalmas küldetések sokassága jellemezte az első alakváltós játékot, ami lényegében egy „lélektelen” játékká vált a teszterek számára is. Azonban az Activison-t nem érdekelte a saját játékukról alkotott kritikák, s inkább a rajongók visszajelzései alapján döntöttek úgy, hogy mégis megcsinálják a Transformers: Revenge of the Fallen második részét.

A játkszoftvert a Luxoflux fejleszti, akik olyan játékot tettek le az asztalra, mint a Shrek videójátékok, így túl sokat ne is várjunk tőlük, bár csodákban még hihetünk. A készítők még hangulatosabb Transformers univerzumot, több módosítást, sokkal nyitottabb játékteret ígérnek. A megvalósítás már elkészült, most vagy jó lesz ez a sandbox típusú világ, vagy teljesen el fog bukni, mint a bukottak angyala?

A teljes újítást a multiplayer terén fogják hozni. Az ígéretek szerint epikus többjátékos lehetőség vár majd ránk, lesz egy Revenge of the Fallen mód, továbbá DM, TDM illetve CTF az Autobots és a Decepticons felállás között. A játék már teljesen kész van, csak a megjelenésre várat magára, ami június vége lesz. A játék megjelenik PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra is, valamint a két hordozható konzolra is.

Képekért klikk ide!

Azóta történt

Előzmények