Trailert kapott a Dragons Dawn of New Riders (PS4, XO, PC, Switch)

Az új történetet elmesélő játék kicsivel több mint egy hónap múlva jelenik meg.

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe, az Outright Games, a Universal Games és a Digital Platforms örömmel mutatja be a DreamWorks Dragons Dawn of New Riders első előzetesét (Korábban csak képeket láthattunk), amiben a játékosok először láthatják mozgásban Scribbler és Patch kalandját, ahogy Hablaty, Fogatlan és az Így Neveld a Sárkányodat filmsorozat többi szereplője oldalán szelik az eget, fedeznek fel új vidékeket, oldanak meg fejtörőket és szállnak harcba veszedelmes ellenfelekkel.

A február 1. napján érkező Dragons Dawn of New Riders egy új történetet mutat be a Dreamworks nagysikerű Sárkányok univerzumában, mely során a játékosok Scribbler és Patch hősies párosához csatlakozva vívhatnak epikus harcokat, hogy megmentsék a sárkányokat, valamint legyőzzék az ördögi terve beteljesítéséhez sárkányokat irányító új gonosztevőt, Eir-t. A játékosok veszedelmes ellenfelekkel küzdhetnek meg, felfedezhetik az új és ismerős helyszíneket, valamint találkozhatnak kedvenc karaktereikkel ebben a szórakoztató és izgalmas akció-kaland alkotásban.

A játék főbb jellemzői:

 

  • EGY ÚJ AUTENTIKUS KALAND: Szerezd vissza Scribbler elveszett emlékeit, miközben barátságot kötsz pusztító hibrid sárkányával, Path-szal.
  • EPIKUS HARCOK: Nyiss meg pusztító képességeket és küzdj meg félelmetes ellenfelekkel.
  • FEDEZD FEL A HATALMAS ÚJ HELYSZÍNEKET: Utazz be új és ismerős vidékeket, mint a Havenholme-sziget, Valka hegye és a Blood Briar-sziget.
  • OLDJ MEG FEJTÖRŐKET: Válts Scribbler és sárkánya Patch között az akadályok leküzdéséhez.