Toy Story 3: The Videogame - Első videó

A Disney és a Pixar legújabb, egész estés rajzfilmjének, a Toy Story 3-nak a játékadaptációjából kikerült az első mozgókép. A PC-re, PS3-ra, XBOX360-ra, Wii-re, DS-re és PSP-re készülő játékot a Avalanche Software fejleszti, megjelenése 2010. június 15-én lesz.

A játék cselekménye a film történetét fogja követni, azaz a fő feladatunk hőseink kimenekítése lesz abból az óvodából, ahová az idősödő Andy ajándékozta el Woody-t és a többieket. A gyerekek azonban nem bánnak velük olyan jól, mint Andy tette, így hőseink elhatározzák, hogy megszöknek az óvodából, de ezt az ott lakó többi játék sem nézi jó szemmel, és megpróbálják ebben megakadályozni őket. Itt kapcsolódunk be a történetbe.

A Toy Story 3: The Videogame lesz a Disney első játéka is egyben, ami egy teljesen nyílt világ játékélményét hozza el a gyermekek számára. A játék fő eleme az úgynevezett "Toy Box Mode" (Játékdoboz mód), ahol egy virtuális dobozban lévő különféle játékokból mindenki megalkothatja a saját kis világát, amit aztán kedvére bejárhat, felfedezhet, saját történeteket mesélve ezzel el magának, vagy a gyermekeknek.