Továbbra is töretlen a Grand Theft Auto V népszerűsége

A Grand Theft Auto sorozatot biztos nem kell bemutatni senkinek, hiszen a Rockstar által fejlesztett játék az egyik leghíresebb széria a világon. Az 5. rész elsőként 2013-ban jelent meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, ezeket a kiadásokat követte 2014-ben a PlayStation 4 és az Xbox One verzió, míg végül 2015-ben megérkezett a PC-s változat is. Hiába beszélünk egy több éves programról, úgy tűnik, hogy a népszerűsége a mai napig töretlen, ez köszönhető többek között a roppant élvezetes GTA Online-nak is.

A Take-Two és a Rockstar tavalyi pénzügyi összesítőjéből kiderül, hogy a Grand Theft Auto V-ből eddig nem kevesebb mint 75 millió példányt szállítottak le összesen a boltokba. Ez nyilván nem az összes eladott mennyiséget jelenti, de biztosak lehetünk benne, hogy a ténylegesen a vásárlókhoz került játékok száma sem sokkal kevesebb. Ez egy több éves címtől több mint fantasztikus, és úgy tűnik, hogy ez a szám csak tovább növekszik majd a jövőben is.

Azt, hogy mit hoz a jövő egyelőre nem tudjuk, viszont annyi biztos, hogy a Rockstar idén elhozza nekünk a Red Dead Redemption 2-t, és talán néhány hónap múlva egy esetleges GTA VI-ról is hallunk valamit.

Azóta történt

Előzmények