Továbbra is tarol a Modern Warfare 3

Ismét rekordokat döntöget az új Modern Warfare játék, az Activision bejelentése szerint ugyanis öt nap alatt 775 millió dollárt hozott a konyhára a harmadik epizód.

Ezzel pedig jócskán felülmúlta a Black Ops és a Modern Warfare 2 rekordjait is. Előbbi ugyanennyi idő alatt 650 millió dollárral, utóbbi pedig 550 millió dollárral járult hozzá a rekordállításhoz.

Boby Kotik az Activision vezére természetesen fülig érő vigyorral konstatálta az esetet, és nem szalasztotta el megemlíteni, hogy immár harmadik éve ők szállítják a videojáték ipar legszórakoztatóbb játékát. Mivel csak a CoD sorozat volt képes rá, hogy az első öt nap eladási rekordjait három egymást követő évben folyamatosan megdöntse.

Az eladási adatok mellett pedig online rekordokat is döntöget a játék. Xbox Live-on például november 8-án egy időben 3.3 millió játékos játszott Modern Warfare 3-mal.

Jack Tretton, Sony vezér pedig arról beszélt, hogy a Modern Warfare olyan sikeres, hogy egyáltalán nem lepődne meg, ha a jövőben egy-két rész erejéig a PS Vitán is megjelenne. Így legyen!

Mi gratulálunk a sikerhez, aki pedig jelenleg is a Modern Warfare 3-at nyúzza annak pedig továbbra is jó játékot kívánunk!

Azóta történt

Előzmények