Touring Car SummerCup 2013

Nyílt nyári kupasorozat indul a túraautózás kedvelőinek Touring Car SummerCup 2013 néven, ahol a múlt és a jelen nagy versenygépei volánja mögött tehetik magukat próbára a jelentkezők. Két 5-5 fordulós bajnokság kerül megrendezésre váltott héten, azonos pályákon... egyik héten modern WTCC-és gépekkel, másik héten pedig az autóversenyzés olyan hőskori ikonjaival, mint az Alfa Romeo GTAFord Mustang, vagy az a Austin Mini Cooper S!

Egy kis ízelítő abból, hogy mi vár a résztvevőkre: :)


(egy korábbi futam felvétele)

részvétel teljesen nyílt, szívesen látunk mindenkit a szerveren, azokat is akik a bajnoki címért és a fődíjért szállnának harcba, de természetesen azokat is, aki csak 1-1 futamra néznének be egy jó kis kergetőzésre nagy társaságban kulturált körülmények között!

A gyakorló szerver 0-24 órában elérhető, a prekvalifikációs rendszer folyamatosan jegyzi a honlapon a versenyzők legjobb köreit, így nyomon lehet követni a versenytársak felkészülését, valamint a szerveren óránként rövid pár körös futamokat is indítunk, hogy ne csak az idővel való küzdelemmel teljen a felkészülés!

A honlapon rengeteg információ megtalálható, mely segít a kezdő versenyzőknek megtenni az első lépéseket, vagy még gyorsabbá válni a már ügyesebbeknek. A nagy számú érdeklődő miatt biztosan mindenki talál majd magának méltó ellenfelet a futamokon (profik és kezdők egyaránt), a versenyek lebonyolításához pedig annyi szervet indítunk, amennyit csak szükséges!

További részeltek:
Touring Car SummerCup 2013

Előzmények