Törölve a The Witcher: Rise of the White Wolf? UPDATE

UPDATE: újabb információk érkeztek, sajnos még mindig nem hivatalos. Egyre kellemetlenebb információk kerülnek napvilágra, a GameBansee értesülései szerint a Witcheren kívül még három Witcher játék volt készülőben, a konzolos változat, egy valamilyen egyéb Witcher (kiegészítő, mellékszál?) és a Witcher 2. Na ebből kilőtték az első és második játékot és maradt a Witcher 2. Az ok prózai, leépítéseket kellett eszközölni a fejlesztő stúdióban, így nem maradt elég ember akik foglalkozhatnának a két projecttel. A Witcher 2 tehát egyelőre nincs veszélyben, de a konzolos verzió sorsa kérdéses. Mint fentebb már említettem ez még mindig nem a hivatalos álláspont.

Egy lengyel online site, név szerint a Polygamia biztos forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy leállították a konzolos Witcher fejlesztését. Az ügy igazságtartalmát azóta már több online magazin is megpróbálta kideríteni, de jelenleg a CD Project nem nyilatkozik.

A CD Project hivatalos közleményére tehát még várni kell, addig csak abban bízhatunk, hogy csak valami rossz tréfa áldozatai lettünk. Remélhetőleg a konzolos játékosok se maradnak ki az utóbbi idők egyik legnépszerűbb PC-s játékából. Főleg, hogy grafikai és játékmenetbeli ráncfelvarrást ígértek a készítők.

Mindenesetre nem hangzik túl jól a dolog.

Azóta történt