Torchlight MMO két éven belül

Sokaknak tetszett, és legalább ennyien voltak kiábrándulva a Torchlight-ból, amit a Diablo-t fejlesztő egykori Blizzard North csapat fejlesztői készítettek. A Runic Games első játéka sokak számára lehúzásnak tűnt, hiszen maga a játék elég rövid volt, és az egyjátékos küldetéseken kívül mást nem tartalmazott. A grafikát is sokan bírálták, mondván hogy eléggé meseszerű, kivételt képeztek ez alól azok a Diablo-rajongók, akik a megszokott hangulatot és játékélményt előbbre helyezték a látványtól.

A Runic Games vezetője, Max Shaefer a német PC Games-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy terveik szerint két éven belül kiadják majd a játék MMO-változatát, ami testre szabható karaktereket, sok újabb játékelemet, PvP-t, PvE-t, Instance-olt dungeon-öket és egy rakás egyéb dolgot fog tartalmazni. A Torchlight MMO-val bárki ingyen játszhat majd, valószínűleg mikrotranzakciós módon lehet extra cuccokat vásárolni, ahogy azt a többi ingyenes MMO-nál megszokhattuk. Shaefer kiemelte, hogy nem véletlenül szabták szűkre az egyjátékos módot, feszes, tiszta játékot akartak piacra dobni, ami kellően kiegyensúlyozott.

A játék MMO-változatában azonban több tartalmat, jobban testre szabható karaktereket, és további kasztokat is ígérnek, reméljük sikerül beváltaniuk ezeket a valóságban is.

Azóta történt

Előzmények