TopWare: A Two Worlds II teljesen kész

Tegnap írtunk róla, hogy a SouthPeak Interactive elcsúsztatta a Two Worlds II című RPG amerikai megjelenésének időpontját 2011. januárjára, állításuk szerint azért, mert a játék jelenlegi minőségi szintje nem felelne meg az ottani magas elvárásoknak.

A feltételezés, miszerint a Two Worlds befejezetlen lenne, rosszul esett a TopWare Interactive brigádjának, akik együtt fejlesztik a játékot a Reality Pump csapatával. A játék európai forgalmazója, a Zuxxez szintén nem örült ennek a kijelentésnek, ugyanis ő még mindig azt tervezi, hogy pár országban kiadja majd a játékot október 21-én.

Ezért is nyilatkoztak az ügyben a TopWare emberei, miszerint a halasztás valódi oka nem más, minthogy elkerüljék a zsúfolt karácsonyi szezonban megjelenő RPG játékokkal való versengést. A játék teljesen készen van, állításuk szerint már szeptember közepén elkészültek az összes fejlesztési, optimalizálási és lokalizációs munkálatokkal is. Így tehát semmiféle különbség nem lesz az idei, illetve a jövő évben megjelenő verziók között, leszámítva az esetlegesen addig kikerülő patch-eket, amiket már alapból beleépítenek a későbbi kiadásba.

"Az igazat megvallva csak a valódi rajongóknak van olyan sok szabadidejük, hogy ilyen gazdag tartalmú játékokkal játszanak, és aggódtunk, hogy a játékunk elveszik majd a többi potenciális játékot övező harsonaszó közepette," - jelentette ki a TopWare menedzselési igazgatója, James Seaman. "Ottani kiadó partnerünk, a SouthPeak szintén észrevette ezt a tényt, és egyből tett is egy bejelentést, miszerint elhalasztják a Two Worlds II amerikai kiadását 2011. elejére."

Azóta történt

Előzmények