Tölthető a The Kingdoms of Amalur: Reckoning demója

A 38 Studios és a Big Huge Games által készített akció-RPG játéknak, a The Kingdoms of Amalur: Reckoningnak elérhetővé vált a kipróbálható változata. Jó hír, hogy a PC-sek Steamen keresztül is letölthetik a Reckoning demót, nem csak Originen lehet azt elérni. A Mass Effect 3-al ellentétben ugyanis ez a játék Steamen is megjelenik februárban.

A PS3 tulajdonosok a szokásos helyről, PSN Networkön keresztül tölthetik le a demót, míg XBOX360-on sajnos Arany fokozatú tagság kell ahhoz, hogy kipróbálhassuk a játékot, melyet az XBLA keretén belül tölthetünk le. A demó mintegy 45 percnyi játékidőt tartalmaz, melyben megalkothatjuk hősünket és kipróbálhatjuk a különféle fejlődési ágazatokat is.

A legfontosabb tudnivaló a Reckoning demóval kapcsolatban mégis az, hogy aki tervezi a Mass Effect 3 megvásárlását, annak mindenképpen érdemes kipróbálnia. Ugyanis amint telepítettük és elindítottuk a demót, be kell jelentkeznünk az EA Fiókunkba (Origin), ezzel nemcsak a teljes játékhoz kapunk két extra tárgyat annak megjelenésekor, hanem a Mass Effect 3-hoz is feloldunk egy Reckoning témájú páncélt.

Akik esetleg aggódnának: a játék demójának hivatalos F.A.Q. oldalán le van írva, hogy a bónusztárgyak megszerzéséhez nem kell telepíteni az Origin klienst, viszont egy Origin accountot létre kell hozni, mert a teljes verzió megjelenésekor ezzel igazoljuk majd a játék részére, hogy kipróbáltuk a demót, így megkapjuk a plusz tárgyainkat.

Természetesen aki a Mass Effect 3-at is meg szeretné később vásárolni, annak mindenképpen ajánlott Originen keresztül telepíteni és futtatni a Reckoning demót, hiszen a BioWare programja nem jelenik meg Steamen, így aki szeretné megkapni mindkét játék extra tárgyait, annak kétségtelenül ez a legjobb megoldás.

Akik anélkül szeretnének belenézni a Reckoning demójába, hogy le kellene azt tölteniük, azok számára álljon itt egy videó, melyben az első 15 perc eseményeit rögzítették. Csak azok nézzék meg, akik tényleg nem akarják kipróbálni a demót vagy nem zavarja őket a spoiler!

A Kingdoms of Amalur: Reckoning című játék nálunk február 10-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények