Titanfall: Nem lesz mod támogatás megjelenéskor

Egy rajongó által Twitteren feltett kérdésre válaszolva a Respawn főnöke, Vince Zampella elmondta, hogy a Titanfall című játék PC kiadása nem fogja támogatni megjelenéskor a modifikációs alkalmazásokat. Ezzel szemben nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a megjelenést követően "felfejlesszék" azt, hogy lehetővé tegye a moddolást.

A Titanfall című játékot PC-re, XBOX360-ra és XBOX One-ra fejlesztik, és bár nem lehetetlen, de mégis valószínűtlen, hogy a konzolos kiadások támogatnák a modifikációk készítését. Viszont PC-n már nagyobb eséllyel használják ki ezt a modderek, elvégre a módosított Source Engine, amire a Titanfall épül, natívan támogatja a felhasználók által készített tartalmakat.

A Titanfall megjelenése március 13-án várható Európában, a Respawn nem sok újdonságot közölt ünnepek alatt a programról, mindössze annyit mondtak el, hogy, bár a Titanfallban is lehetőségünk lesz távcsöves puskák használatára, a multis játékokból ismerős "quick-scoping" és "no-scoping" itt hatástalan lesz (quick-scoping bemutatót találtok a beágyazott videóban).

Azóta történt

Előzmények