Titanfall: Máris tervezik hozzá a DLC-ket

Az Electronic Arts és a fejlesztő Respawn bejelentette, hogy máris tervezik a Titanfall című játékhoz megjelenés után érkező DLC-ket. Habár egyelőre még nem tudják pontosan, milyen formában fognak napvilágot látni a bővítmények, de az EA ügyvezetője, Andrew Wilson kijelentette, hogy úgy szeretnék velük továbbfejleszteni a Titanfallt, hogy az illeszkedjen a felhasználóbázis viselkedéséhez és elvárásaihoz.

A Respawn korábban megerősítette, miszerint nem lesz mikrotranzakció a játékban, jelenleg az utolsó simításokat végzik a programon, aminek februárban várható a nyílt bétatesztje PC-n és XBOX One-on. Az EA operatív igazgatója, Peter Moore nem ment további részletekbe a Titanfall távolabbi terveivel kapcsolatban, de annyit elárult, hogy véleménye szerint jól megférnek majd egymás mellett a Battlefield 4-el.

Ami a Titanfall bővítmény-stratégiáját illeti, azzal kapcsolatban egyelőre nem tudnak sokat mondani, de a játékosok már ismerhetik a Battlefield Premium rendszerét (Valami affélére számíthatunk majd ott is). Amint bejelentik a pontos terveiket, mi is jobban megismerhetjük a stratégiát, ám abban biztosak lehetünk, hogy mindkettő könnyen megfér majd egymás mellett.

A Titanfall című játék megjelenése március 11-én várható PC-re, XBOX360-ra és XBOX One-ra. Ami a közelgő DLC tartalmát illeti, máris elindultak a találgatások, egyesek úgy vélik, hogy 20 dolláros kiegészítő formájában teszik majd elérhetővé a 12v12 multiplayer módot (Lásd a videóban). Korábban elmondták, hogy a 6v6 a lehető legoptimálisabb a mesterséges intelligencia számára.

Azóta történt

Előzmények