Titanfall 2 - Hamarosan jön az újabb ingyenes frissítés

A tavalyi év végének egyik kedvence sokak számára a Titanfall 2 lett, még akkor is, ha a lehető legrosszabb időszakban jelent meg (Battlefield 1 és Call of Duty: Infinite Warfare mellett). Ahogy azt a készítők ígérték, ingyenes DLC-ket kapunk majd, a következőre már nem kell sokat várni.

Egyelőre megjelenési dátumunk még nincs a következő patch-hez, de az már biztos, hogy kapunk két új pályát a Live Fire nevű új módhoz, de a Coliseumhoz is frissül egy új helyszínnel. A Live Fire lényege, hogy a két csapat csak az adott kör végén születik újjá (5 kört kapunk), a győzelem pedig azé, aki kiírtja a teljes ellenséges csapatot, vagy a zászlót magánál tartja. Emellett kapunk még néhány apróságot, mint például extra kivégzéseket, skineket, animációkat, de hogy pontosan mikor azt egyelőre nem tudni. Az biztos, hogy az elkövetkező egy-két hétben érkezik valamikor az új frissítést, amely továbbra is ingyenes.

Azóta történt

Előzmények

  • Titanfall 2 beszámoló (Xbox One)

    A Battlefield 1 és a CoD: Infinite Warfare duója közé megérkezett az ősz 3. nagyobb multiplayer FPS-e, amelyben visszatérnek a titánok.