Tiny Tina's Wonderlands - Már elérhető a Shattering Spectreglass DLC

A legújabb tartalombővítéssel megérkezett az új Blightcaller kaszt, valamint további karakter-testreszabási opciókat, egy új boss-t és további lootokat is kaptunk.

A 2K és a Gearbox Software bejelentették a negyedik Tiny Tina’s Wonderlands DLC-t, a Shattering Spectreglass-t, amely már elérhető önálló vásárlásként, valamint a játék Szezonbérlet tulajdonosainak. A Shattering Spectreglass legnagyobb újítása a teljesen új Blightcaller kaszt, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a mocsarak mérgező esszenciáját nagy precizitással tudják hasznosítani, emellett pedig új módokon szabhatják testre a Fatemakerüket, például egy teljesen új szinkronhanggal.

A Shattering Spectreglass Dreamveil Overlook-ban kezdődik, ahol a játékosok Vesper eddigi legszemélyesebb Mirror of Mystery-jével nézhetnek szembe. A Shattering Spectreglass betekintést enged Vesper emlékeibe, amelyeket a Redmourne a Trivenről szóló látomások gyötörnek. Redmourne egy hatalmas erővel rendelkező szörnyeteg, amely több fejet is tud növeszteni és félelemmel táplálkozik, erejét pedig az elveszett lelkekből nyeri ki. Csak úgy lehet Vespernek segíteni megmenekülni a múltjától, ha egyszer és mindenkorra legyőzöd a szárnyas óriást.

Blightcaller kaszt, új multikaszt lehetőségek és új karakter-testreszabásI opciók

A Blightcallerek az elemi sebzések kiosztásában jártasak, főleg a méregsebzést tekintve, valamint további boostokat kapnak az elemi sebzéseikhez, amennyiben állapothatást (Status Effect) alkalmaznak, köszönhetően a kaszt képességüknek (Class Feat), Whisper of Rot. Ezzel az új kaszttal a játékosok még több Multikaszt buildet fedezhetnek fel.

Ezeken felül új karakterlétrehozási opciók váltak elérhetővé a Fatemakeredhez, például egy új komor személyiségű szinkronhang, amely egy elbűvölő, világvége-hangulatú, borongós viselkedést rendel a karakteredhez. Szintén további lehetőségeket kaphatsz a kezdő statjaid beállításához, köszönhetően a négy új, választható háttértörténetnek: Nerfed by the Bunkermaster, Clownblood, Apprentice Barnacle Scraper és Street Urchin Success Story.

Új boss, négyhétnyi harc és új loot

A Shattering Spectreglass megjelenése utáni hetekben egy új gonosz, Redmourne a Trivern visszaszerzi és regenerálja az elemi sebzést szóró fejeit és készen áll, hogy új támadásokkal tartson rettegésben mindenkit. Minden egyre erősödő alakjában új legendás gearek adódnak hozzá a lehetséges lootokhoz, így a játékosoknak jó okuk lesz visszatérni a visszavágókra.

Új legendás lootok – beleértve a széleskörű kozmetikai tárgyakat – válnak elérhetővé Vesper Wheel of Fatejében, miután a játékosok legalább egyszer legyőzték Redmourne-t.

Tovább bővül a végjátékélmény

A Shattering Spectreglass teljesítésével négy egyedi szintkiosztás és a Redmourn bossharc is bekerül a Chaos Chamber lehetőségei közé, a Tiny Tina's Wonderlands végtelenszer újrajátszható végjátékába. Ez tovább bővíti a kombinációk sokaságát a saját véletlenszerű dungeonödhöz, így biztosítva, hogy minden nekifutás teljesen kiszámíthatatlan lesz.

Előzmények

  • Tiny Tina’s Wonderlands teszt

    Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fantasy környezetű DLC-je a Borderlands 2-nek. A csaknem évtizedes ötletet most leporolta a Gearbox, és majdnem teljes epizóddá bővítették azt.