The Witcher 3: Blood and Wine - Kiszivárgott a borító

Frissítve: Nem sokkal a szivárgás után hivatalosan is leleplezték a borítót

 

 

Eredeti hír:

Bizonyára sokan egyetértenek azzal, ha azt mondjuk, a The Witcher 3 a tavalyi év egyik legjobb játéka volt minden téren. A közel egy évvel ezelőtt megjelent alkotáshoz kaptunk már egy élvezetes kiegészítőt Hearts of Stone címmel, míg a 2. nagy DLC-re várnunk kell egyelőre. Úgy tűnik azonban, hogy a Blood And Wine borítójáról már most lehullott a lepel, köszönhetően néhány indonéz (pontosabban jakkartai) üzletnek, ahová idő előtt tették ki az előrendelői példányokat.

A kép szerint az alapjátékot igénylő kiegészítő megvásárolható lesz letöltőkód formájában, a csomagban pedig 2 Gwent pakli is helyet kap majd. De hogy pontosan mikor? Ezt egyelőre nem tudni, egyes források szerint június 7-én lesz a premier, de ezt egyelőre érdemes pletykaként kezelni.

Azóta történt

Előzmények

  • The Witcher 3: Wild Hunt teszt

    Ríviai Geralt kalandjai egyelőre lezárulnak a Witcher harmadik epizódjával, de ez megbocsátható, hiszen az utolsó rész nagyon jól sikerült, elképesztően hosszú és tartalmas játékmenetet kínál.

  • The Witcher 3: Wild Hunt előzetes

    Idén visszatér a nagysikerű lengyel szerepjáték, a The Witcher. A trilógia lezáró része nagyon ütősnek ígérkezik, reméljük, be is váltja a hozzá fűzött nagy reményeket.