The Witcher 2: Assassins of Kings: Te is bekerülhetsz!

Aki szeretne bekerülni a The Witcher 2: Assassins of Kings című RPG játékba, az most a CD Projekt jóvoltából megteheti. Ugyanis a kiadó egy érdekes versenyt hirdetett meg, melynek keretében két szerencsés kiválasztott arca bekerül a játékba, NPC formájában.

A versenyen bárki indulhat, egyedüli feltétel, hogy csak a 18. életévüket betöltött személyek nevezhetnek be. Aki részt kíván venni az izgalmas vetélkedőn, annak nem kell mást tennie, mint beöltöznie egy olyan fantasy jelmezbe, amit a The Witcher játék ihletett, majd képet készítenie magáról, és ezeket elküldenie a CD Projektnek.

Két szerencsés nevezőt kiválasztanak, akik a legkreatívabb jelmezbe öltöztek be, és ők viszontláthatják magukat majd a játékban is, helyesebben csak az arcukat, melyek felkerülnek két NPC karakterére. Ezen felül a megjelenésekor mindkét nyertes kap ingyen egy példányt a The Witcher 2: Assassins of Kings című játékból is.

A verseny címének választott "Doppler" szó arra utal, hogy a játék világában létezik egy olyan alakváltó lény, ami akár egy pillantás után képes bármilyen embert tökéletesen lemásolni a legkisebb részletekig. A verseny lényege, hogy te képes vagy-e erre?

A fényképeiteket a The Witcher Facebook oldalán tudjátok beküldeni, a verseny részletes szabályairól bővebben pedig itt olvashattok. A játékra egészen november tizenötödikéig lehet képeket beküldeni, a nyerteseket egy hónapon belül értesítik.

Azóta történt

Előzmények