The Great Ace Attorney - A friss előzetes egy új korszakba viszik a szériát

A játék sorozat új epizódja jövő hónap végén fut be PC-re, PlayStation 4-re, valamint Nintendo Switch-re.

Az új trailer révén a Capcom minden eddiginél mélyebb betekintést nyújt a The Great Ace Attorney Chronicles játékmenetébe. Az előzetes bemutatja az Ace Attorney-játékok klasszikus tárgyalásait és a nyomozós játékmenetet, két új gameplay-élményre fókuszálva: “Summation Examination” és “Dance of Deduction.” A The Great Ace Attorney Chronicles minden játékost a tárgyalóterembe rendel, mikor július 27-én digitális formában megjelenik Nintendo Switch, PlayStation 4 és PC (Steam) platformokon.

A játék központi mechanikája, a nyomozás és a bírósági procedúra továbbra is kiemelt szerepet tölt be. A nyomozások során a játékosok meglátogatják a bűnügyek helyszíneit, ahol nyomokat, bizonyítékokat keresnek, tanúkat hallgatnak ki. A sorozat egyik új elem során Ryunosuke összedolgozik Sholmes-al, hogy közös erővel indítsák el a “Dance of Deduction”-t. Ezen új szekvenciákban a játékosokra hárul a feladat, hogy kijavítsák Sholmes egetverő konklúzióit, hogy ráleljenek az üggyel kapcsolatos tényleges tényekre és igazságokra.

A vádlottak sorsa Ryunosuke kezében van a bírósági procedúra során. A tárgyalóteremben a játékosoknak bizonyítékokat kell bemutatnia, tanúkat kihallgatnia, és mindent megtenni, hogy az ügy „nem bűnös” ítélettel záruljon. A sorozat új eleme a “Summation Examination” szekvencia, melyben a játékosoknak az esküdtek vallomásaiban található következetlenségek megtalálásával kell, hogy előrébb lendítsék az ügyet.

Azóta történt

  • The Great Ace Attorney Chronicles teszt

    A japán ügyészség modernizálása a brit viktoriánus törvénykezési rendszer alapján a XIX. század végén – avagy a legunalmasabb téma, amelyből valaha szórakoztató játék kerekedett ki.