The Elder Scrolls V: Skyrim - Collector's Edition

A Bethesda ismertette a The Elder Scrolls V: Skyrim Collector's Edition tartalmát. A játék gyűjtői kiadásában a normál példányok mellé csomagolt - előjegyzőknek járó - textiltérkép mellett egy szobrot is találunk, ami Alduint, a "Világevő" sárkányt ábrázolja.

A The Elder Scrolls V: Skyrim Collector's Edition egy nagyon korlátozott példányszámban készülő, kizárólag előrendelés útján beszerezhető változata lesz a játéknak. Akik szeretnék magukénak tudni a sárkányszoborral ellátott, speciális kiadást, azoknak Amerikában mintegy 150 USD-t (~29K HUF) kell érte fizetni.

Európában sajnos ez még drágább lesz, ugyanis itt 150 EUR-t (~41K HUF) kérnek érte, míg az Egyesült Királyságban 130 GBP-t (~40K HUF), Ausztráliában pedig 200 dollárért (~38K HUF) lesz megvásárolható. Lássuk most a csomag részletes tartalmát:

A The Elder Scrolls V: Skyrim Collector's Edition tartalma:

  • Sárkányszobor: Egy 12" (~31 cm) magas, kiváló minőségű PVC-ből készült szobor, amin Alduin, a "Világevő" sárkány látható, akit a játékbeli modellje alapján készítettek el. Egy olyan kőoltár tetején áll, melyekből a Skyrim világában megtanulhatjuk a sárkányok halálos nyelvét. Ezeket a játékban Sárkány Falaknak (Dragon Walls) hívják.
  • "The Art of Skyrim" képeskönyv: Egy 200 oldalas képeskönyv, melyben színes illusztrációkat nézhetünk meg a játékban szereplő karakterekről, lényekről, helyszínekről, valamint fegyverekről. Todd Howard által írt üdvözléssel, valamint a Bethesda Game Studios művészeinek kommentálásával tekinthetjük meg az ikonszerű vizuális stílusban készült játék teljes háttéranyagát.
  • "The Making of The Elder Scrolls V: Skyrim" DVD: Ezen az exkluzív, kizárólag a Collector's Edition mellékleteként megjelenő korongon bepillantást nyerhetünk a játék készítésének kulisszatitkaiba. A Bethesda Game Studios munkatársaival készült interjúkat tekinthetünk meg, melyekben elmesélik nekünk, hogy miképpen jutottak el a tervezéstől egészen a kész játékig.

A Collector's Edition extrái mellett természetesen megkapjuk az előrendelők számára hozzáférhető textiltérképet is, valamint a játékot, de arról egyelőre nincs információ, hogy vajon fémdobozban kapnak-e majd helyet a korongok? Szintén nem tudni még, hogy akit érdekel, az pontosan hol rendelheti elő a CE változatot, de amint megtudjuk, szólni fogunk róla.

A The Elder Scrolls V: Skyrim című RPG játék megjelenése november 11-én várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények