The Elder Scrolls V: Skyrim - A második titkos faj

A most következő információk a legkisebb mértékben sem hivatalosak, így egyelőre pletyka szintjén kezeljétek az alább elhangzottakat. Viszont amennyiben tényleg van valóságalapja, ahogyan azt a forrás állítja, akkor csak azok olvassanak tovább, akiket nem zavarnak a spoilerek. Ugyanis kiszivárgott információk alapján fény derült a The Elder Scrolls V: Skyrim második titkos játszható fajára. A vámpírok létezése után most másik fajra derült fény.

A cikkben szereplő képek azokból a videókból származnak, melyek korábban kerültek fel a YouTube-ra. A Bethesda - természetesen - azóta már töröltette őket, viszont a Gamefront oldalnak sikerült belőle pár képet kimentenie. A kikerült videókon az volt látható, ahogyan egyik NPC egy Vérfarkassá változik, majd később a játékos is kap egy küldetést, melynek során nekünk szintén lehetőségünk lesz Vérfarkassá (Werewolf) válni.

Hogy most miképpen válhatunk Farkasemberekké, az még rejtély, mindazonáltal az már biztos, hogy küldetésünk lesz velük kapcsolatban. A képek tanulsága szerint harcolhatunk majd az oldalukon és ellenük is - elképzelhető, hogy előbb ellenük küldenek minket, később választhatunk, hogy melléjük állunk -, a lényeg az, hogy valóban izgalmas lehet Vérfarkasként élni az emberek között. Teliholdkor biztos lesz pár képességünk, melyek emberfeletti erővel látnak el, a kérdés csak az, mennyire lehet majd őket kontrollálni.

A The Elder Scrolls V: Skyrim című játék megjelenése pénteken várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények