The Elder Scrolls Online - Késnek a konzolváltozatok

Alig két hete mutattuk be a Zenimax MMORPG játékát egy több oldalas tesztben, most újból beszélnünk kell a játékról. A nap folyamán a fenti szöveg jelent meg a játék Support oldalán, miszerint 6 hónappal később jelennek csak meg az újgenerációs kiadások. Később a szöveget eltávolították, viszont a délután folyamán a készítők hivatalosan is bejelentették, hogy az Xbox ONE, és Playstation 4 verziók fél éves csúszással jelennek csak meg.

Plusz információ, hogy a Bethesda kedvesen felajánlotta, hogy a konzollal rendelkezők kezdjék el nyugodtan a játékot PC-n, később, ha megjelenik a konzolos kiadás, mindössze 20 dollárért megkapják majd a másik verziót.

Aki június végéig megveszi a PC / Macintosh kiadást, az később át tudja vinni karaktereit abba a változatba, amelyiket megveszi konzolra. Így 20 dollárért megkapják a full PS4 vagy XBOX One játékot, plusz kapnak mellé 30 nap ingyen időszakot is. Vagyis a játékért csak 5 dollárt kell fizetniük, ha belegondolunk, miszerint egy hónapot ingyen kapnak, ami 15 dollár.

Előzmények