The Elder Scrolls Online - Júniusban jön az új kiegészítő

Idén érkezik a teljesen új kártyajáték is, a Tales of Tribute, amely az ESO világán belül érhető el.

A The Elder Scrolls Online 2022 Global Reveal stream eseménye során debütált a “The Legacy of the Bretons.” A The Elder Scrolls-szériában eddig még nem látott világot The Elder Scrolls Online: High Isle fejezet június 6-án debütál PC/MAC platformon és Google Stadián, míg az Xboxos és PlayStation-ös konzolos debütálásra kicsivel később, június 21-én kerül sor.

A High Isle-ben az ESO több mint 20 millió játékosa átélheti azt a paradicsomi szigetet, melynek minden négyzetcentiméterét átitatja a középkori kultúra és építészet, a tájat pedig lenyűgöző kastélyok és izgalmas lovagi torna helyszínek tarkítják. Az idei év fejezete a politikai harcokra fókuszál, a High Isle pedig a tökéletes helyszín ahhoz, hogy a szövetségesek küldöttei asztalhoz üljenek, békéről tárgyalva a Three Banners háború lezárása érdekében. Habár a találkozónak a Steadfast-közösség ad otthont, a játékosoknak óvakodnia kell a The Ascendant rendtől és kaotikus indítékaitól.

A korábban felfedezetlen régió, a Systres-szigetvilágot a Mediterráneum inspirálta. Itt található meg a High Isle világa, a Bretonok, az emberek és az elfek leszármazottjainak otthona. Az elit feudális közössége a Gonfalon-öbölben található meg, amely a High Isle politikai színterének központja is egyben, de itt a könyörtelenség az erény, így a játékosoknak mindig résen kell lenniük!

Az elmúlt évben az ESO elhozta a társakat a játékosoknak, 2022-ben pedig a ZeniMax Online Studios kiemelten foglalkozik ezzel a területtel. A játékosoknak két új társhoz lesz hozzáférése: „Ember” egy Khajit, aki az utcán nőtt fel, és ért a mágiahasználathoz, míg „Isobel” egy lovagi vágyakat dédelgető Breton, akit szólít a kötelesség.

Idén érkezik a teljesen új kártyajáték is, a Tales of Tribute, amely az ESO világán belül érhető el. A High Isle-ben kitalált, nyersanyaggyűjtő kártyajáték PvP-ben és PvE-ben is használható. A játékosok még szintet is léphetnek a Tales saját fejlődési rendszerén belül, és ezáltal olyan remek extrák is megnyithatók, mint bútorok, transmute kövek, vagy a történet előre gördítése a világban megtalálható, specifikus NPC-k legyőzésével.

A High Isle megjelenésével párhuzamosan érkező patch egyúttal a spanyol lokalizációt is elhozza felirat formájában, amely június 6-án érkezik PC/MAC és Stadia platformokra, június 21-én pedig Xbox és PlayStation-konzolokra. Habár a szinkron angol nyelvű marad, minden korábbi, jelenlegi és jövőbeni felirat elérhető lesz spanyol nyelven is.

Azóta történt